STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

7. dec–27. jan 14.00–15.00

Mød historien på museet

Hør om historien på museet

Mandage, tirsdage og onsdage i december og januar kan man på Bornholms Museum, ikke bare møde den spændende bornholmske historie, men også en historiker.

Mandag og onsdag er temaet ”Befriet og Bombet”. Her fortæller en af Bornholms Museum inspektører om den dramatiske afslutning på 2. Verdenskrig på Bornholm, med bombningen af Nexø og Rønne 7. og 8. maj 1945. Disse dage foregår oplægget i særudstillingen om bombardementet.

Tirsdage er der ”Frit slag”.
Her har inspektørerne trukket en særlig ting frem fra Bornholms Museums righoldige samling og fortæller om, hvorfor netop denne ting er interessant. Det kan være historien om hvordan tingen blev til, hvem der ejede den, eller hvad den kan fortælle os, om ikke bare Bornholms historie, men også Danmarks, Nordens, Europa eller Verdens historien. Alle dage er der derfor garanti for en god fortælling og en god snak om, hvor mangfoldig vores historie er.

Det er kl. 14-15 på nævnte dage.

Sted

Bornholms Museum, Sankt Mortens Gade 29, Rønne

Pris

Entré